Aktuality

Rozhovor s prezidentem společnosti

Rozhovor s prezidentem společnosti TopLife Czech, doktorem Budinským, otiskl týdeník TÉMA vydavatelství Mafra. Vedle mnoha zajímavých informací o široké škále aktivit se můžete dočíst podrobnosti o hodnocení kvality restaurací zlatými lvy, ale také o nové připravované Velké kuchařce nejlepších šéfkuchařů. Časopis Téma číslo 14 ze 6. dubna 2018. Článek z pera Jana Čápa je k nahlédnutí také v sekci "Pro média".

Aktuality

Časopis Wine and Degustation informuje o projektu hodnocení resturací

V únorovém čísle časopisu Wine and Degustation publikoval Jiří Trapek článke s informací o probíhajícím projektu hodneconení nejlepších restaurací zlatými lvy. Čtenáři zde mimo jené najdou úplný seznam 25 nejlepších resturací v Česku. Celý článek je ke stažení v sekci "Pro media". (…)

Časopis Wine and Degustation informuje o projektu hodnocení resturací
Aktuality

Tradiční česká kuchyně – malý exkurz do historie

Mnoho restaurací - zejména v turisticky exponovaných destinacích - hlásá nabídku tradiční české kuchyně. To mě vedlo k zamyšlení - co to skutečně je tradiční česká kuchyně, a kde se vzala? Odpověď na tuto otázku se neobejde bez stručného historického exkurzu. Tak předně, historie české, (…)

Tradiční česká kuchyně – malý exkurz do historie
Aktuality

Nejlepší pizza na světě

Historie italské pizzy sahá do dob antiky, kdy celá řada kultur vyráběla chlebové placky. Předchůdcem pizzy byla pravděpodobně focaccia , plochý chléb známý obyvatelům římské říše jako panis focacius . Na chlebové těsto se běžně přidávaly ingredience jako fíky, med, maso či špek, podle dané (…)

Nejlepší pizza na světě
PPF banka Praha Czechtourism GWL TCP CPP Erbia PIS PPAS Veolia Merlot Česká voda Galerie Smecky Potravinářská komora Mstetice OneRoom Ústav pro gastronomii