Aktuality

Rozhovor s prezidentem společnosti

Rozhovor s prezidentem společnosti TopLife Czech, doktorem Budinským, otiskl týdeník TÉMA vydavatelství Mafra. Vedle mnoha zajímavých informací o široké škále aktivit se můžete dočíst podrobnosti o hodnocení kvality restaurací zlatými lvy, ale také o nové připravované Velké kuchařce nejlepších šéfkuchařů. Časopis Téma číslo 14 ze 6. dubna 2018. Článek z pera Jana Čápa je k nahlédnutí také v sekci "Pro média".

Aktuality

Čeští kuchaři jsou nejlepší na světě

Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR porazil všechny týmy z celého světa, které bojovaly o bronzovou sošku lva, národní symbol Singapuru. V konkurenci kuchařů z Taiwanu, Nového Zélandu nebo Malajsie báječně uspěl. „ Jsme nadšení, protože tato soutěž je skutečně ohromně prestižní. Takovéhle (…)

Čeští kuchaři jsou nejlepší na světě
Aktuality

Tip na kulinářský výlet. Restaurace Babiččina zahrada v Průhonicích.

Restaurace Babiččina zahrada ve středočeských Průhonicích restauratéra Jurije Kolesnika vítá hosty od roku 2013. Koncept zahradní restaurace s ubytováním a wellness doplnil existující projekt fine dining restaurace na Starém městě v Praze, restauraci La Veranda. Obě restaurace zaštiťuje svým (…)

Tip na kulinářský výlet. Restaurace Babiččina zahrada v Průhonicích.
Aktuality

NEJLEPŠÍ ŠÉFKUCHAŘI PŘEBÍRAJÍ VELKOU KUCHAŘKU - RESTAURACE OBLACA

Šéfkuchaři z nejlepších restaurací v Česku přebírají v těchto dnech osobní výtisk Velké kuchařky nejlepších šéfkuchařů. Poslední titul nakladatelství, připravený pod patronátem Ústavu pro gastronomii a regionální produkty, umožní čtenářům nahlédnout za dveře kuchyní a do "hlav" mistrů (…)

NEJLEPŠÍ ŠÉFKUCHAŘI PŘEBÍRAJÍ VELKOU KUCHAŘKU - RESTAURACE OBLACA
Aktuality

NEJLEPŠÍ ŠÉFKUCHAŘI PŘEBÍRAJÍ VELKOU KUCHAŘKU - RESTAURACE SALABKA

Šéfkuchaři z nejlepších restaurací v Česku přebírají v těchto dnech osobní výtisk Velké kuchařky nejlepších šéfkuchařů. Poslední titul nakladatelství, připravený pod patronátem Ústavu pro gastronomii a regionální produkty, umožní čtenářům nahlédnout za dveře kuchyní a do "hlav" mistrů (…)

NEJLEPŠÍ ŠÉFKUCHAŘI PŘEBÍRAJÍ VELKOU KUCHAŘKU - RESTAURACE SALABKA
Aktuality

Benjamin. Restaurace, kde je zákazník středem pozornosti

Restauratér a šéfkuchař Štěpán Návrat otevřel v pražských Vršovicích zážitkovou restauraci Benjamin. A jde vskutku o pozornost hodný počin. Velmi netradiční koncept restaurace s deseti místy a možností návštěvy pouze po předchozí rezervaci nemá zatím v Praze obdoby. I v zahraničí je tento (…)

Benjamin. Restaurace, kde je zákazník středem pozornosti
Aktuality

Restaurace Paloma míří přímo mezi absolutní špičku

Jihofrancouzská restaurace Paloma, oceněná dvěma Michelinovými hvězdami, má svoji sesterskou provozovnu ve středočeských Průhonicích na hranicích Prahy. A jde o sourozence se vším všudy.  Vedle téměř přesné repliky interiéru je podstatná shoda v osobě šéfkuchaře. Michelinský šéfkuchař Nicolas (…)

Restaurace Paloma míří přímo mezi absolutní špičku
Aktuality

Nejlepší šéfkuchaři přebírají Velkou kuchařku - restaurace Avantgarde

Šéfkuchaři z nejlepších restaurací v Česku přebírají v těchto dnech osobní výtisk Velké kuchařky nejlepších šéfkuchařů. Poslední titul nakladatelství, připravený pod patronátem Ústavu pro gastronomii a regionální produkty, umožní čtenářům nahlédnout za dveře kuchyní a do "hlav" mistrů (…)

Nejlepší šéfkuchaři přebírají Velkou kuchařku - restaurace Avantgarde
Aktuality

Nejlepší šéfkuchaři přebírají Velkou kuchařku - restaurace SOHO

Šéfkuchaři z nejlepších restaurací v Česku přebírají v těchto dnech osobní výtisk Velké kuchařky nejlepších šéfkuchařů. Poslední titul nakladatelství, připravený pod patronátem Ústavu pro gastronomii a regionální produkty, umožní čtenářům nahlédnout za dveře kuchyní a do "hlav" mistrů (…)

Nejlepší šéfkuchaři přebírají Velkou kuchařku - restaurace SOHO
Aktuality

Nejlepší šéfkuchaři přebírají Velkou kuchařku - Francouzská restaurace

Šéfkuchaři z nejlepších restaurací v Česku přebírají v těchto dnech osobní výtisk Velké kuchařky nejlepších šéfkuchařů. Poslední titul nakladatelství, připravený pod patronátem Ústavu pro gastronomii a regionální produkty, umožní čtenářům nahlédnout za dveře kuchyní a do "hlav" mistrů (…)

Nejlepší šéfkuchaři přebírají Velkou kuchařku - Francouzská restaurace
Aktuality

Tradiční česká kuchyně – malý exkurz do historie

Mnoho restaurací - zejména v turisticky exponovaných destinacích - hlásá nabídku tradiční české kuchyně. To mě vedlo k zamyšlení - co to skutečně je tradiční česká kuchyně, a kde se vzala? Odpověď na tuto otázku se neobejde bez stručného historického exkurzu. Tak předně, historie české, (…)

Tradiční česká kuchyně – malý exkurz do historie
PPF banka Praha Czechtourism GWL TCP CPP Erbia PIS PPAS Veolia Merlot Česká voda Galerie Smecky Potravinářská komora Mstetice OneRoom Ústav pro gastronomii