Nejlepší restaurace, průvodce 2020. Skladem! Novinka!

Sedmý ročník hodnocení kvality restaurací v Česku přináší zbrusu novou publikaci výsledků pro sezónu 2020. S ohledem na velkou poptávku po anglické verzi oblíbené publikace vychází kniha poprvé v praktické česko – anglické verzi. Dvojjazyčnost titulu přináší také zcela nové grafické zpracování a nový čtvercový formát knihy. V knize je uveden přehled stovky nejlepších restaurací, které získaly v hodnoceních inspektorů projektu ocenění jedním, dvěma či třemi zlatými lvy. Ročník od ročníku se vyrovnávají síly Prahy a regionů. Sezóna 2020 přináší opět o něco delší seznam restaurací nabízejících zážitkovou gastronomii mimo hlavní město. Čtenáři tak objeví alespoň jednu z oceněných v každém kraji České republiky. V knize na čtenáře čeká 250 stran s přehlednými prezentacemi oceněných restauracích, infografika pro snazší orientaci a dvojjazyčné texty se základními informacemi o restauraci, typu kuchyně a šéfkuchaři. Maloobchodní cena publikace je stanovena na 660 Kč.

 

Tištěná verze
Cena 660,- Kč
Cena celkem s DPH 10 %
(Cena celkem bez DPH 600 Kč)
Počet: Ks